Tillbaka

Vegansk kokossmoothie med apelsin och persika

Idag efter jobbet fick jag så lust för smoothie. Såg att jag hade en hel del frukt hemma och kokosmjölk, vilket resulterade i en vegansk apelsin och kokossmoothie. Vet ni vad? Den blev SÅ god! Ni kommer älska den. Bilderna blev också så fina. Sekunden efter lyckade jag dock fälla mitt fina glas i golvet så jag fick storstäda och sörja mitt favoritglas. Nog om det, nu till receptet!

Recept på vegansk apelsin och kokossmoothie.

Recept, två portioner

  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 banan
  • 1 apelsin
  • 1 persika

Skala bananen och lägg den i mixern. Skär bort skalet och även det vita skinnet på apelsinen och lägg i. Tvätta persikan med varmt vatten och skär den i bitar så du får bort kärnan, tillsätt i mixern. Häll på kokosmjölken och mixa i en mixer i ca. 1 minut så att det inte finns några klumpar kvar. Häll upp i glas och tillsätt några isbitar i varje glas.

Hoppas det smakar 🙂

Vegansk smoothie med apelsin och kokos.

Fler recept inom samma kategori:

Kommentarer

Skriv din kommentar här

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *