Om mig

Hej på dig!

Mitt namn är Corinne Grönholm och jag är en ung kvinna som njuter av livet och allt det har att erbjuda. Jag är VD & grundare till kommunikationsbyrån Nordic Brandstep. Innan jag började min resa som företagare var jag elitidrottare på heltid och då uppdaterade jag även aktivt min blogg inom hälsa- och välmående som till slut resulterade i denna matblogg. Jag är utbildad livsstils- och kostrådgivare samt Medieanalytiker.

Som person är jag väldigt glad och driven. Jag gillar utmaningar och tycker om att sprida positiv energi runt omkring mig. Nuförtiden går största delen av min dagar till mitt jobb på Nordic Brandstep vilket gör att min blogg tyvärr ha fått gå i en livslång nattsömn men matbloggen får leva kvar i ett nytt format. Här får du ta del av underbar vardagsmat för livets stora som små stunder. Majoriteten av maten som lagas i mitt kök är vegetarisk, med några undantag. Min matfilosofi som också är den röda tråden här på min samlingsplats är att maten jag lagar ska vara riktigt gott, näringsrikt och möjligt för alla att göra. Därför kommer du inte hitta några superavancerade recept här utan fokuset är på god vardagsmat.

Förutom mitt arbete med Nordic Brandstep och matbloggen föreläser jag om hälsa och välmående samt entreprenörskap. Att föreläsa är ett av det bästa jag vet och jag får lyckorus i kroppen av att bara tänka på känslan av att föreläsa och hålla i workshops i ämnen som jag brinner för.

Är du intresserad att jobba eller samarbeta med mig? Tveka inte att ta kontakt! Du når mig bäst på corinne@corinnegronholm.com

Jag ser fram emot att höra från dig!