Tillbaka

Några viktiga tankar från hjärtat

alskardig.jpg

Att våga berätta om sin rädsla är första steget att börja övervinna den. Berätta om din rädsla för någon du litar på.  

Att ge sitt hjärta åt någon är både det läskigaste och finaste som finns. Men det är bara genom att våga som vi kan få uppleva den finaste av kärlek och de finaste av känslor. Var rädd om ditt hjärta och även om den personens hjärta som vågar ge sitt hjärta åt dig. Det är ju det finaste av gåvor man kan få.

Kramar. Jag tror att alla mår bra av kramar. Kramas ofta, mycket och länge.  

Sakta ner på takten. Man tenderar lätt att gå lite för fort, tänka lite för fort och andas lite för fort. Kom ihåg att livet inte ska vara något man bara stressar igenom för att överleva. Det är något man ska leva. Att stanna upp och sakta ner takten gör så gott. <3 

 

Fler recept inom samma kategori:

  • Skriv ett brev till ditt framtida jag + Frågor och tips som hjälper dig på vägen

    I dag ska vi fokusera på välmående och på något som jag alltid gillat och känt att jag fått mycket ut av, nämligen att skriva ett brev åt mitt framtida jag. Detta är något jag själv gjort i flera år och brukar uppmuntra mina kunder att göra. Jag vet flera…

  • Hur får man lockigt hår utan värme?

    Inlägget håller reklam genom annonslänkar till NordicFeel och Eleven Som utlovat tänkte jag berätta lite mer om mitt hår idag och svara på frågan jag fick i min frågestund som låter såhär: Vad gör du för att få håret så vågigt, allmänt hårtips för tjejer med långt hår? Har delat upp…

  • VAD ÄR STRESS?

    Äntligen är det dags! Veckans video handlar om stress. Frågeställningar som tas upp i videon är bland annat: Vad är stress? Finns det positiv och negativ stress samt vad händer i kroppen när vi utsetts för en hotfull/stressande situation? Svaret på detta och mycket mer får ni i videon. Några…

Kommentarer

Skriv din kommentar här

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *