Tillbaka

VAD ÄR STRESS?

Äntligen är det dags! Veckans video handlar om stress. Frågeställningar som tas upp i videon är bland annat:

Vad är stress?

Finns det positiv och negativ stress samt vad händer i kroppen när vi utsetts för en hotfull/stressande situation?

Svaret på detta och mycket mer får ni i videon. Några punkter som kan vara bra att kolla tillbaka på är:

– Förenklat är det tre hormoner som utsöndras vid stress: Adrenalin, noradrenalin och kortisol.

– Stress får oss att agera och är helt naturligt.

– Stress är positivt så länge vi får återhämtning. Återhämtning är livsviktigt för oss och utan den påverkar stress oss väldigt negativt.

Hoppas ni gillar videon, ni hittar den längst ner i detta inlägg eller HÄR . Kram ❤️

Fler recept inom samma kategori:

  • Skriv ett brev till ditt framtida jag + Frågor och tips som hjälper dig på vägen

    I dag ska vi fokusera på välmående och på något som jag alltid gillat och känt att jag fått mycket ut av, nämligen att skriva ett brev åt mitt framtida jag. Detta är något jag själv gjort i flera år och brukar uppmuntra mina kunder att göra. Jag vet flera…

  • Några viktiga tankar från hjärtat

    Att våga berätta om sin rädsla är första steget att börja övervinna den. Berätta om din rädsla för någon du litar på.   Att ge sitt hjärta åt någon är både det läskigaste och finaste som finns. Men det är bara genom att våga som vi kan få uppleva den…

  • Hur får man lockigt hår utan värme?

    Inlägget håller reklam genom annonslänkar till NordicFeel och Eleven Som utlovat tänkte jag berätta lite mer om mitt hår idag och svara på frågan jag fick i min frågestund som låter såhär: Vad gör du för att få håret så vågigt, allmänt hårtips för tjejer med långt hår? Har delat upp…

Kommentarer

Skriv din kommentar här

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *