Tillbaka

Couscoussallad med fetaost

Dags för nästa recept, som är en del av brunchen vi serverade i fredags. Denna gång handlar det om en mycket enkel men god sallad som funkar som tillbehör till det mesta. Jag brukar rätt ofta använda denna som bas för mina lunchlådor. Kan skriva ihop ett lunchlåda recept nästa vecka så förstår ni vad jag menar. Salladen passar jättebra som tillbehör till en brunch eller varför inte som en del av en middag. Den är enkelt att laga och omöjlig att misslyckas med. Du gör såhär:

Recept för ca. 5 portioner 

1 paprika 

1/3 gurka

ca. 15 körsbärstomater 

1/2 ask ruccola 

100 g feta 

Saften från 1/2 lime 

3 dl couscous

Skär grönsakerna i lämpliga bitar. Tillred couscousen enligt anvisningarna på paketet. Låt couscousen svalna när den är färdig. Blanda ihop grönsakerna,ruccolan och couscous. Smula över fetan och pressa sedan limen över salladen. Sedan är du klar! 

Hoppas det smakar 🙂

Fler recept inom samma kategori:

Kommentarer

Skriv din kommentar här

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *