Havregryn-och-chiapudding
Tillbaka

Havre- och chiapudding med bär

havregrynchiapudding.jpg

Idag började jag min morgon med att äta denna goda frukost! Det är en chiapudding gjord på kokosmjölk och havregryn. Jag gör den klart kvällen före, lägger i den i kylskåpet och låter den stå över natten. På morgonen värmer jag bär och häller dem på puddingen. Sedan är det bara att äta. Jag tycker denna är väldigt lätt att äta på morgonen och man sparar mycket tid när man inte behöver göra något annat än värma lite bär. Receptet har ni nedan.

havregrynchiapuddingmedbar.jpg

Havregryn och chiapudding

  • 1.5 msk chiafrön
  • 3 msk havregryn
  • 1.5 dl kokosmjölk
  • ca. 1-1.5 dl bär

Blanda chiafrön och havregryn i en skål. Häll på kokosmjölken och rör om ordentligt så att chiafrön och havregrynen är jämnt fördelade. Täck in skålen med färskplast / Elmukelmu, lägg in i kylskåpet. Låt stå över natten. När du vaknar på morgonen är det bara att värma lite bär, om du inte råkar ha färska. Det var allt!

Hoppas det smakar 🙂

Fler recept inom samma kategori:

No related posts found.

Kommentarer

Skriv din kommentar här

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *